Volg ons

Tweede Divisie

HFC en HHC amuseren vooral voor rust

HFC en HHC amuseren vooral voor rust

Koninklijke HFC en HHC hebben in Haarlem de punten gedeeld. Het vertier zat hem vooral voor rust.

HHC, de afgelopen weken goed in vorm met als hoogtepunt de 3-0 zege op IJsselmeervogels, greep al vroeg de leiding. Rick Hemmink maakte al na zeven minuten de 0-1, waarbij vooral de vooractie knap was. Een klein kwartier later kwam HFC langszij toen Floris van der Linde voor de 1-1 zorgde uit een voorzet van Daniel van Son. Diezelfde Van der Linden had dé kans om de Haarlemmers op voorsprong te helpen, maar zijn strafschop werd gestopt door doelman Ramon Nijland. HHC deelde een extra mentale tik uit toen Hemmink kort daarna wél wist te scoren: 1-2. Het bleef doelpunten regenen in de eerste helft, want kort na de 1-2 volgde alweer de 2-2. De treffer uit een rebound kwam op naam van Wessel Boer.

Na rust kregen beide ploegen nog wel kansen, maar gescoord werd er niet meer aan de Spanjaarslaan. Daardoor blijft het verschil op de ranglijst tussen beide teams één punt in Hardenbergs voordeel.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie