HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHet nieuwe seizoen is in aantocht: tijd om de Glazen Bol weer...

Het nieuwe seizoen is in aantocht: tijd om de Glazen Bol weer op te poetsen

Een eeuwigdurende mist. Dat is, kort samengevat, de uitslag van de Voetbal247 Glazen Bol-competitie van afgelopen seizoen. Dankzij de coronacrisis in de vergetelheid geraakt, misschien zelfs letterlijk. Maar ook dit seizoen gaan wij op jacht naar de beste waarzeggers in de Tweede en Derde Divisie. Meedoen is simpel: je voorspelt de eindstand en de topscorer van de competitie, mailt deze naar [email protected] en aan het einde van het seizoen gaan we kijken wie de beste voorspelling heeft gedaan en zich winnaar van de Glazen Bol van 2021-2022 mag noemen.

Om te bepalen wie de beste voorspelling heeft gedaan, gaan we als volgt te werk:

  • Wij leggen jouw eindstand naast de daadwerkelijke eindstand en vergelijken per club de positie op de ranglijst. Het verschil tussen de voorspelde positie en de daadwerkelijke positie in de eindstand levert strafpunten op. (Voorbeeld: jij voorspelt dat Koninklijke HFC 9e wordt, maar de Haarlemmers eindigen 6e: dan heb jij 9 – 6 = 3 strafpunten.)
  • Je verdient bonuspunten door de kampioen, de twee directe (amateur)degradanten en de topscorer goed te voorspellen (allen -4 strafpunten)
  • Degene die het minste aantal strafpunten heeft verzameld, mag zich de beste voorspeller van de betreffende competitie noemen en wint de Glazen Bol.

Aan het einde van het seizoen wordt per competitie gekeken wie de beste voorspelling heeft gedaan, maar als er veel mensen zijn die aan alle drie de competities meedoen, maken we ook daarvan een eindrangschikking op en weten we wie de allerbeste voorspeller van dit seizoen is. Je voorspelling moet uiterlijk op 21 augustus om 14.00 uur binnen zijn, via [email protected].

Heel veel succes met het gluren in jouw Glazen Bol

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.