Volg ons
Eric Speelziek Hercules

Derde Divisie

Hercules wil geld zien van KNVB voor gemiste stadsderby

Hercules wil geld zien van KNVB voor gemiste stadsderby

Hercules wil van de KNVB financiële compensatie vanwege het mislopen van recettes en het maken van extra buskosten na aanleiding van de recente ruil tussen Magreb ’90 en Jong Vitesse van Derde Divisie. Dat schrijft het AD.

Extra kilometers
Magreb’90 en Jong Vitesse kwamen onlangs met de KNVB overeen dat de Utrechters verhuizen naar de zaterdag, terwijl Jong Vitesse op zondag gaat spelen. Dat betekent voor Hercules echter wel dat het de stadsderby tegen Magreb ’90 misloopt en bovendien extra kilometers moet maken bij de busrit naar Papendal, de thuisbasis van de beloften van Vitesse.

Compensatie
Hercules stelt in de krant een reactie van de voetbalbond af te wachten. Eerder wilden de clubs in de Derde Divisie zaterdag al compensatie vanwege de eerdere indeling met vijf beloftenteams. Inmiddels zijn dat er door de ruil tussen Jong Vitesse en Magreb ’90 nog vier.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie