donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagHercules koestert weer drie ruwe diamanten

Hercules koestert weer drie ruwe diamanten

Opnieuw bewees Hercules zich deze zomer als springplank voor spelers met hogere ambities. De Utrechtse Derde Divisionist zag een flink aantal spelers de club verlaten na een sterk seizoen, maar door slim scoutingswerk lijkt de nieuwe selectie opnieuw een aantal spelers met groeipotentie te bevatten.

Ruwe diamanten
Onder hen Guytho Mijland, die trainer Eric Speelziek gerust een ‘ruwe diamant’ durft te noemen in het AD. ,,Maar daar hebben we er meer van. Fouad Belarbi en Oskar van Logtestijn zijn ook ruwe diamanten. We hebben voorin meerdere goede spelers. Guytho is ook bereid arbeid te leveren als we niet aan het aanvallen zijn. Dat is heel belangrijk.”

Contract

Ook voor Speelziek zelf was deze zomer belangstelling, toen GVVV zich in Voordorp meldde om de succescoach over te nemen. Hercules hield de Edenaar, bezig aan zijn derde seizoen bij Hercules, echter aan zijn contract, waarop de Veenendaalers doorschakelden naar Niek Oosterlee.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD