dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenHenk de Jong: 'Later word ik assistent van Sandor van der Heide'

Henk de Jong: ‘Later word ik assistent van Sandor van der Heide’

Henk de Jong en Sandor van der Heide lijken een onafscheidelijk duo. De Friese tandem bij De Graafschap hoopt nog lang samen te werken, stellen zij in een interview met De Gelderlander.

Omdraaien
,,Het idee is om het over een jaar of acht om te draaien’, stelt huidig hoofdtrainer De Jong. ,,Dan word ik de assistent van Sandor. Nee, daar zou ik geen enkel probleem mee hebben. Misschien vinden sommige mensen het gek dat ik veel aan Sandor overlaat. Andere trainers zouden hem zien als een bedreiging, ik juist als een verrijking. Ik zie een hoofdtrainer ook als een soort manager, een persoon die de club uitdraagt.”

Hoofdtrainer
Dat zou zomaar kunnen gebeuren bij Cambuur, de club waar ze al eens eerder samenwerkten: ,,Sandor moet er nog een keer hoofdtrainer worden”, aldus De Jong. Al benadrukken ze dat ze het in Doetinchem uitstekend naar hun zin hebben: ,,De Graafschap is een prachtige club.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD