Volg ons
Thijs Hendriks DFS

Tweede Divisie

Hendriks: “Pas over maand beslissen over langer verblijf bij Spakenburg”

Hendriks: “Pas over maand beslissen over langer verblijf bij Spakenburg”

Met een puntgave assist bewees Thijs Hendriks bij zijn debuut direct zijn waarde voor Spakenburg. De van Achilles ’29 overgekomen aanvaller liet in de ruim twintig minuten waarin hij inviel direct zien een meerwaarde te zijn.

Doelsaldo vertelt de situatie

“Het tempo lag hoog en de wedstrijd ging op en neer”, analyseerde Hendriks tegenover TweedeDivisie.org. “Maar door persoonlijke fouten geven we de wedstrijd weg. Ik heb Spakenburg redelijk gevolgd dit seizoen en het doelsaldo vertelt eigenlijk de situatie van de club: veel goals voor, maar ook veel goals tegen.”

Geen grijze middenmotor

“Toch was ik direct geïnteresseerd toen ik in contact kwam met Spakenburg. Het is een club waar altijd wat gebeurd, geen grijze middenmotor. Ik hou ervan als het leeft en kende natuurlijk Michael Lanting en Tim Sanders al.” Hendriks tekende in eerste instantie voor vijf maanden. “Ik heb onlangs gezegd dat ik na dit seizoen dichterbij mijn woonplaats Nijmegen wil spelen of op een lager niveau. Maar dat was voor Spakenburg belde.”

Eerst ervaren

“Ik heb met mezelf afgesproken dat ik het gewoon eerst een maand ga ervaren alvorens ik nadenk over een eventueel langer verblijf bij Spakenburg. Ik wil eerst zien hoe de reistijd uitpakt en of ik het plezier in het voetbal weer terug weet te vinden. Ik heb echter nu al gezien dat Spakenburg voetballend meer kwaliteit heeft dan Achilles ’29, daar is het budget hier ook naar. We zijn alleen erg kwetsbaar in de omschakeling”, besluit de creatieve aanvaller.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie