zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHendriks: "Pas over maand beslissen over langer verblijf bij Spakenburg"

Hendriks: “Pas over maand beslissen over langer verblijf bij Spakenburg”

Met een puntgave assist bewees Thijs Hendriks bij zijn debuut direct zijn waarde voor Spakenburg. De van Achilles ’29 overgekomen aanvaller liet in de ruim twintig minuten waarin hij inviel direct zien een meerwaarde te zijn.

Doelsaldo vertelt de situatie

“Het tempo lag hoog en de wedstrijd ging op en neer”, analyseerde Hendriks tegenover TweedeDivisie.org. “Maar door persoonlijke fouten geven we de wedstrijd weg. Ik heb Spakenburg redelijk gevolgd dit seizoen en het doelsaldo vertelt eigenlijk de situatie van de club: veel goals voor, maar ook veel goals tegen.”

Geen grijze middenmotor

“Toch was ik direct geïnteresseerd toen ik in contact kwam met Spakenburg. Het is een club waar altijd wat gebeurd, geen grijze middenmotor. Ik hou ervan als het leeft en kende natuurlijk Michael Lanting en Tim Sanders al.” Hendriks tekende in eerste instantie voor vijf maanden. “Ik heb onlangs gezegd dat ik na dit seizoen dichterbij mijn woonplaats Nijmegen wil spelen of op een lager niveau. Maar dat was voor Spakenburg belde.”

Eerst ervaren

“Ik heb met mezelf afgesproken dat ik het gewoon eerst een maand ga ervaren alvorens ik nadenk over een eventueel langer verblijf bij Spakenburg. Ik wil eerst zien hoe de reistijd uitpakt en of ik het plezier in het voetbal weer terug weet te vinden. Ik heb echter nu al gezien dat Spakenburg voetballend meer kwaliteit heeft dan Achilles ’29, daar is het budget hier ook naar. We zijn alleen erg kwetsbaar in de omschakeling”, besluit de creatieve aanvaller.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD