Volg ons

Clubs

Helmond wil Strijbosch verhuren aan Tweede of Derde Divisie club

Helmond wil Strijbosch verhuren aan Tweede of Derde Divisie club

Helmond Sport wil Sam Strijbosch komend seizoen verhuren aan een club in de Tweede of Derde Divisie. De 22-jarige middenvelder heeft daar zelf ook wel oren naar, zegt hij in het Eindhovens Dagblad: ,,Het is voor mij belangrijk om wedstrijden te spelen.”

De Treffers
Onlangs ketste een tijdelijke overgang naar De Treffers, met wie Strijbosch in gesprek was, af. De middenvelder zet liefst in op verhuur aan een andere club in de Tweede Divisie, maar wil ook de Derde Divisie niet uitsluiten: ,,Het is fijn dat Helmond Sport duidelijk is dat ik verhuurd mag worden. Dan weet ik in ieder geval waar ik aan toe ben”, zegt Strijbosch.

Optie
De middenvelder heeft nog een doorlopend contract tot en met het einde van dit seizoen, maar Helmond Sport heeft een optie om die verbintenis met nog eens twee seizoenen te verlengen. ,,Wie weet wat er gebeurt als ik me goed ontwikkel. Als ik geen club vind, ga ik ook gewoon bij Helmond Sport de strijd aan”, besluit Strijbosch.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Clubs