Volg ons

Eerste Divisie

Helmond Sport al tien duels zonder zege: ‘Te vroeg om conclusies te trekken’

Helmond Sport al tien duels zonder zege: ‘Te vroeg om conclusies te trekken’

Helmond Sport bevindt zich in sportieve crisis. Er zijn echter wel verzachtende omstandigheden.

Zo kampt trainer Robby Alflen met een bomvolle ziekenboeg. ,,Ik vind het nu nog te vroeg om mijn conclusies te trekken en ben ook niet iemand die zomaar wegloopt. Ik neem de schuld van de resultaten op me, maar het mag ook duidelijk zijn dat er binnen de club een hoop dingen beter moeten”, stelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad.

Ook aanvoerder Tibeau Swinnen beseft dat het voor Helmond lastig is om uit de vicieuze cirkel te komen: ,,We hebben het in het begin van het seizoen laten liggen. Toen hadden we vertrouwen kunnen tanken, nu zitten we in een neerwaartse spiraal. En het is verdomde lastig om daar weer uit te komen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie