woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieHelmond Sport-aanvoerder Warmolts: 'We kunnen natuurlijk niet zo doorgaan'

Helmond Sport-aanvoerder Warmolts: ‘We kunnen natuurlijk niet zo doorgaan’

Helmond Sport is momenteel terug te vinden op de laatste plaats in de Jupiler League. De Brabantse formatie wist nog geen enkele wedstrijd winnend af te sluiten, dit tot ontgoocheling van aanvoerder Stephen Warmolts die van mening is dat er snel iets moet veranderen. 

Verliezen doet pijn
,,Ik ben iemand die niet tegen zijn verlies kan en als je dan met Helmond Sport onderaan staat in de Jupiler league dan is dat niet prettig. Voor ons als spelers zijnde, staf zijnde maar ook voor de supporters van Helmond Sport is dat niet fijn”, aldus de aanvoerder tegenover de camera van Omroep Brabant.

Wakker worden
Vrijdag staat het uitduel met Jong FC Utrecht op het programma, de huidige nummer zestien van de competitie. Warmolts weet dat een overwinning noodzakelijk is om de weg omhoog weer te kunnen vinden met Helmond Sport, maar ondanks de slechte resultaten is er naar zijn zeggen nog geen sprake van paniek. ,,Paniek zaaien wil ik niet, maar we moeten wel met zijn allen wakker worden. We kunnen natuurlijk niet zo doorgaan. Als dit langer gaat duren dan gaat het in je hoofd zitten en dan wordt het alleen maar moeilijker om eruit te komen. De drie punten zijn echt gewoon nodig nu.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD