Volg ons
Patrick Heesakkers Martin van Eck

Tweede Divisie

Heesakkers: “Lekker dat je bij dat ene kansje op goede plek staat”

Heesakkers: “Lekker dat je bij dat ene kansje op goede plek staat”

In een erg matige wedstrijd wist GVVV wel met 1-0 te winnen van Katwijk. De enige treffer kwam in de slotfase van het hoofd van Patrick Heesakkers. De spits krijgt de laatste weken de voorkeur van trainer John de Wolf boven Frank Tervoert en dat begint hij met doelpunten ook uit te betalen.

Heel veel slordigheden

“Het leek op 0-0 af te gaan”, gaf Heesakkers eerlijk toe tegenover RTV Utrecht. “Als je dan toch één kansje krijgt is het lekker dat je op de goede plek staat om de bal in te knikken.” GVVV speelde behoudender dan de Veenendaalse ploeg meestal doet. “We wilden Katwijk het spel laten maken en daar hadden ze moeite mee. Ze speelden daardoor vaak de lange bal en die kwam ook negen van de tien keer niet aan. Wij probeerden vervolgens te voetballen, maar er waren heel veel slordigheden.”

Moeten we voor waken

Terecht vond de spits de zege niet. “Als het 0-0 was gebleven, dan was dat meer de verhouding geweest.” Met nog twee duels te gaan tegen Sparta en HHC Hardenberg blijft GVVV wel tweede. En die plaats wil Heesakkers vasthouden. “Sparta en HHC staan dan wel in het rechterrijtje… vorige week hebben gezien was dat kan betekenen.” TEC won toen ruim van GVVV. “Daar moeten we dus voor waken, alleen ik denk dat we dat deze week al goed hebben gedaan.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie