woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHeesakkers: "Lekker dat je bij dat ene kansje op goede plek staat"

Heesakkers: “Lekker dat je bij dat ene kansje op goede plek staat”

In een erg matige wedstrijd wist GVVV wel met 1-0 te winnen van Katwijk. De enige treffer kwam in de slotfase van het hoofd van Patrick Heesakkers. De spits krijgt de laatste weken de voorkeur van trainer John de Wolf boven Frank Tervoert en dat begint hij met doelpunten ook uit te betalen.

Heel veel slordigheden

“Het leek op 0-0 af te gaan”, gaf Heesakkers eerlijk toe tegenover RTV Utrecht. “Als je dan toch één kansje krijgt is het lekker dat je op de goede plek staat om de bal in te knikken.” GVVV speelde behoudender dan de Veenendaalse ploeg meestal doet. “We wilden Katwijk het spel laten maken en daar hadden ze moeite mee. Ze speelden daardoor vaak de lange bal en die kwam ook negen van de tien keer niet aan. Wij probeerden vervolgens te voetballen, maar er waren heel veel slordigheden.”

Moeten we voor waken

Terecht vond de spits de zege niet. “Als het 0-0 was gebleven, dan was dat meer de verhouding geweest.” Met nog twee duels te gaan tegen Sparta en HHC Hardenberg blijft GVVV wel tweede. En die plaats wil Heesakkers vasthouden. “Sparta en HHC staan dan wel in het rechterrijtje… vorige week hebben gezien was dat kan betekenen.” TEC won toen ruim van GVVV. “Daar moeten we dus voor waken, alleen ik denk dat we dat deze week al goed hebben gedaan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD