dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieHattrick binnen 19 minuten in Champions League voor oud-aanvaller RKC

Hattrick binnen 19 minuten in Champions League voor oud-aanvaller RKC

Rigino Cicilia beleefde woensdagavond waarschijnlijk het absolute hoogtepunt van zijn voetballoopbaan. De oud-speler van RKC Waalwijk en Roda JC was binnen negentien minuten goed voor een hattrick in de voorronde van de Champions league in dienst van het Litouwse Sudova Marijampole tegen het Cypriotische APOEL Nicosia (3-1). 

Waterman
De in Curaçao geboren aanvaller passeerde de Nederlandse doelman Boy Waterman die onder de lat stond bij APOEL Nicosia. De doelpunten van Cicilia vielen in de negende, dertiende en negentiende minuut. In de slotfase van het treffen bepaalde ver in de blessuretijd Caju de eindstand op 3-1.

RKC en Roda JC
De nu 23-jarige Cicilia begon zijn professionele loopbaan bij Roda JC. In het seizoen 2014/2015 maakte hij zijn officiële debuut voor de Limburgse club in de Eerste Divisie. In 2015 stapte hij over naar RKC Waalwijk. Via Port Vale belandde hij uiteindelijk in Litouwen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD