dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieHarkemase Boys ziet Kellian van der Kaap naar FC Groningen verkassen

Harkemase Boys ziet Kellian van der Kaap naar FC Groningen verkassen

Harkemase Boys-speler Kellian van der Kaap gaat zijn geluk beproeven bij FC Groningen. De 19-jarige verdediger tekent een contract voor één jaar bij de eredivisionist, waar Danny Buijs volgend seizoen hoofdtrainer is.

,,Ik ben Harkemase Boys erg dankbaar”, zegt Van der Kaap op de clubsite van Harkemase Boys. ,,Zij zagen het in me zitten en ik heb dit seizoen van de club veel ruimte gekregen om mij te ontwikkelen. Dat levert nu deze geweldige kans voor mij op. Een groot compliment aan Harkemase Boys dat ze me zoveel hebben geholpen!”

Van der Kaap speelde slechts één seizoen op De Bosk. Het talent uit Marum kwam over van Be Quick 1887. ,,We gunnen Kellian deze mooie stap enorm”, reageert Hans Kuik van de technische commissie. ,,Het is het zoveelste voorbeeld van een jonge speler die zich bij Harkemase Boys in de kijker speelt.” Van der Kaap had in Harkema bijgetekend voor twee jaar, maar de club wil hem deze kans niet onthouden. Van der Kaap treft bij Jong Groningen ook Matthijs Hardijk. Hij verruilde afgelopen zomer Harkemase Boys voor Jong AZ, maar speelt volgend seizoen voor Jong FC Groningen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD