Volg ons

Derde Divisie

Harkemase Boys strikt Kian Visser als vierde aanwinst voor komend seizoen

Harkemase Boys strikt Kian Visser als vierde aanwinst voor komend seizoen

Harkemase Boys heeft voor volgend seizoen Kian Visser vastgelegd. De 18-jarige aanvaller komt over van derdeklasser Leovardia, waar hij te boek staat als veelscorende spits. Hij maakte dit seizoen al 22 goals.

Visser speelt sinds zijn 16e in het eerste elftal van Leovardia. Daarvoor speelde hij in de jeugd van Cambuur. ,,Ik ben blij dat ik deze prachtige stap kan maken. Harkemase Boys heeft mij drie of vier keer bekeken dit seizoen. Het is een compliment voor mij dat ze in mij een versterking zien”, zegt hij op de clubsite.

,,Tuurlijk, de stap is groot. Maar ik heb er vertrouwen in dat ik het niveau aan kan. Ik denk dat ik met betere spelers om me heen zelf ook mee kan in het niveau. Daarnaast waren de gesprekken met de club voor mij doorslaggevend in mijn keuze.”

Volgens Hans Kuik van de technische commissie waren veel clubs geïnteresseerd in de talentvolle spits. ,,Er was veel belangstelling voor hem, ook van clubs uit het betaalde voetbal. Hij is nog maar 18 jaar, maar speelt toch al bijna twee jaar bij de senioren. Kian ziet Harkemase Boys als een volgende stap. Naast zijn scorend vermogend is hij fysiek sterk, snel en enorm leergierig.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie