woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsACVHarkemase Boys pakt drie punten tegen Odin'59, Volendam te sterk voor ONS...

Harkemase Boys pakt drie punten tegen Odin’59, Volendam te sterk voor ONS Sneek

Harkemase Boys leek zaterdagmiddag na vijfenveertig minuten spelen een eenvoudige overwinning te pakken tegen Odin’59. Laatstgenoemde ploeg wist zich echter terug te vechten van een 3-0 achterstand, maar kwam na negentig minuten tocht iets tekort (4-2). ONS Sneek ging onderuit tegen Jong FC Volendam, dit mede door twee treffers van  Rodney Smorenberg (3-1). 

Harkemase Boys – Odin’59
De thuisploeg kwam na vier minuten spelen al op voorsprong door een doelpunt van Henny Bouius, zijn afstandsschot betekende de 1-0. Zeven minuten later stond de tweede treffer van Harkemase Boys al op het scorebord, wederom door een schot van afstand, maar nu was de doelpuntenmaker Jesse Renken (2-0). Nog voor de pauze leek het duel te worden beslist in het voordeel van de thuisspelende formatie. Beimers profiteerde van een scrimmage voor het doel van Odin’59 en liet de 3-0 aantekenen.

Odin’59 begon sterk aan het tweede gedeelte van het duel. In de 47ste minuut bracht Billy Tavares de gasten wat dichterbij Harkemase Boys (3-1).  Twee minuten later was de spanning helemaal terug nadat Nigel Hardenberg met een kopbal de stand bracht op 3-2. In de 89ste minuut werd het duel voortijdig beslist in het voordeel van de thuisclub. Een schot van Berwout Beimers werd niet goed gepareerd door de doelman van Odin’19 waarna Yannick Kaluzi wist te scoren (4-2).

Jong Volendam – ONS Sneek
Het beloften team van FC Volendam begon goed aan de wedstrijd tegen de Friese tegenstrever uit Sneek. Op aangeven van Nick Doodeman kon Enzo Stroo na elf minuten spelen de 1-0 binnen schuiven.  In de eerste helft wist geen van de ploegen het net van de tegenstander meer te vinden waardoor de kleedkamers opgezicht moesten worden met de voornoemde tussenstand. In de 47ste minuut produceerde De Boer de gelijkmaker (1-1) waardoor FC Volendam weer op jacht moest naar meer doelpunten. In de 48ste en 59ste minuut bepaalde Rodney Smorenberg met twee treffers de eindstand op 3-1.

Capelle – ACV Assen
De thuisclub kwam in de laatste tien minuten op voorsprong door Kevin Kalika, dit na een fraaie actie. Dit bleek later het beslissende doelpunt te zijn in de confrontatie tussen Capelle en ACV Assen (1-0).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD