Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Harkemase Boys en hoofdtrainer Klompe verlengen samenwerking: ‘Een keuze op gevoel’

Harkemase Boys en hoofdtrainer Klompe verlengen samenwerking: ‘Een keuze op gevoel’

Tieme Klompe is ook komend seizoen verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van Harkemase Boys. De hoofdtrainer en de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal kwamen een contractverlenging voor één seizoen overeen, meldt de vereniging op de officiële website.

Met de poten in de klei
De 42-jarige hoofdtrainer en voormalig profvoetballer is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen in dienst van Harkemase Boys. Klompe had naar zijn zeggen weinig tijd nodig om een beslissing te nemen ten aanzien van zijn sportieve toekomst. ,,Ik heb het de jongens verteld. De club heeft er een goed gevoel bij en ik ook”, vertelt Klompe. “En het is goed dat het al vroeg duidelijk is. Daar houd ik zelf in elk geval van. Op een gegeven moment moet je weten of je doorgaat of niet. Het was een keuze op gevoel. Ik vind het gewoon mooi hier. Ik heb het naar m’n zin, met de poten in de klei”, aldus Klompe op de voornoemde website.

Hij past hier goed
Vanzelfsprekend is de club ook zeer te spreken over het aanblijven van Klompe. Voorzitter Albertus Boonstra gaf tekst en uitleg over het nieuwe contract. ,,De samenwerking met Tieme is prettig. Hij past hier goed. Niet alleen als trainer, maar ook als persoon. De verlenging is bovendien goed voor de continuïteit van ons eerste elftal.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag