Volg ons

FC Lienden

Hans Kraaij jr verkiest FOX Sports boven wedstrijdvoorbereiding FC Lienden

Hans Kraaij jr verkiest FOX Sports boven wedstrijdvoorbereiding FC Lienden

Een opvallend gezicht deze middag in de uitzending van FOX Sports. Daar is Hans Kraaij jr ‘gewoon’ analist bij het live-schakelprogramma van de Jupiler League en Tweede Divisie-wedstrijden van de betaalzender. En dat terwijl zijn club FC Lienden over enkele uren aftrapt tegen Rijnsburgse Boys.

,,Ik heb de opstelling achtergelaten en zie wel of ze er wat mee doen”, grapte Kraaij jr in de uitzending op zijn aanwezigheid in de televisiestudio. Kraaij zal rond 16.30 uur met gierende banden vanuit Hilversum richting Rijnsburg scheuren en vermoedelijk pas last-minute verschijnen op de Middelmors arriveren om zijn team te coachen. Hij verkiest zijn televisiewerk in dit geval dus boven de wedstrijdvoorbereiding van zijn club FC Lienden.

Het duel tussen Rijnsburgse Boys en FC Lienden wordt vanaf 18.00 uur live uitgezonden op FOX Sports.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over FC Lienden