Volg ons
Metaj HHC goal

Excelsior Maassluis

GVVV weet voorsprong niet vast te houden tegen HHC, Excelsior Maasluis en VVSB delen punten

GVVV weet voorsprong niet vast te houden tegen HHC, Excelsior Maasluis en VVSB delen punten

GVVV leek zaterdag op weg naar een thuisoverwinning tegen HHC Hardenberg, de gasten wisten een 2-0 achterstand echter om te buigen naar een puntendeling (2-2). Excelsior Maassluis en VVSB kwamen niet tot scoren (0-0).

GVVV – HHC Hardenberg
Het eerste kwartier was HHC Hardenberg nadrukkelijk op zoek naar de openingstreffer. De gasten waren in deze fase de bovenliggende partij en GVVV stond met de rug tegen de muur.  In de 21ste minuut kreeg Rens van Benthem een gorte kans om HHC op voorsprong te zetten, doelman Johan Jansen wist dit echter te voorkomen. Twee minuten later was het wel raak, maar dan voor de ploeg uit Veenendaal, Soufiane Laghmouchi was verantwoordelijk voor dit doelpunt (1-0). In de 25ste minuut wist GVVV de voorsprong uit te breiden, een kopbal van Hulsbos kwam terecht op de lat, maar in de rebound was Jeremy de Graaf trefzeker (2-0).  Nadat Robin Mulder bijna voor de 3-0 wist te zorgen in de 31ste minuut kreeg even later HHC de kans om vanaf elf meter dichterbij te komen. Rob van der Leij werd gevloerd in het strafschopgebied van de tegenstander en de dienstdoende arbiter wees naar de stip. Skhodran Metaj schoot vervolgens feilloos binnen (2-1).

Na een klein uur spelen moest GVVV verder met één man minder, Bart Hulsbos kreeg de rode kaart nadar hij de doorgebroken Rob van der Leij onderuit haalde. In de zeventigste minuut kwam HHC Hardenberg op gelijke hoogte met GVVV, Rens van Benthem verscheen alleen voor de keeper van de tegenstander en haalde doeltreffend uit (2-2). Na dit doelpunt wist geen van beiden ploeg het net nog te vinden waardoor werd afgesloten met een puntendeling.

Excelsior Maassluis – VVSB 0-0

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Excelsior Maassluis