woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsFC DordrechtGVVV stunt tegen FC Dordrecht: 'We zijn geen moment in de problemen...

GVVV stunt tegen FC Dordrecht: ‘We zijn geen moment in de problemen geweest’

GVVV wist zich dinsdagavond verrassend te plaatsen voor de volgende ronde van de KNVB Beker, dit ten koste van FC Dordrecht (1-0). Trainer/coach Niek Oosterlee was vanzelfsprekend zeer tevreden met het resultaat, maar was van mening dat zijn ploeg het duel eerder in het slot had moeten gooien. Een domper op de feestvreugde in Veenendaal was echter de nieuwe knieblessure van Rodny Hofman, waarvoor de trainer later de schuld op zich nam.

Genoten
,,Ik heb bij tijd en wijlen genoten langs de kant. Ook van goed verdedigen kan ik genieten. We zijn geen moment in de problemen geweest. Het was wel billenknijpen op het einde, terwijl ik daarvoor helemaal geen zorgen kende. We controleerden de wedstrijd, alleen hadden we ‘m eerder moeten beslissen”, aldus Oosterlee op de officiële website van GVVV.

Fantastische prestatie
FC Dordrecht wist weinig kansen af te dwingen in Veenendaal. ,,Dat heeft me ook verbaasd. Ik heb ze vrijdag gezien tegen Almere City en zag dat er voor ons kansen lagen voorin. Ik vond Dordrecht aanvallend juist sterk in die wedstrijd, maar ze hebben amper een kans gecreëerd vandaag. We hebben als ploeg een fantastische prestatie geleverd.”

Blessure Hofman
Rodny Hofman moest dinsdag na twee minuten spelen het veld al verlaten met een knieblessure. Zaterdag maakte hij na een half jaar blessureleed zijn rentree in het eerste elftal van GVVV tegen FC Lienden. Oosterlee was van mening dat hij nog geen beroep op de speler had mogen doen. ,,Ik had Rodny tegen zichzelf in bescherming moeten nemen. Hij was er nog niet aan toe om twee wedstrijden zo kort na elkaar te spelen. Maar hij wilde zo graag, dat ik overstag ben gegaan. Ik had wijzer moeten zijn”, aldus de trainer tegenover RTV Utrecht. 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD