Volg ons

Tweede Divisie

GVVV speelt met vuur tegen Spakenburg, Kozakken Boys boekt zege op karakter

GVVV speelt met vuur tegen Spakenburg, Kozakken Boys boekt zege op karakter

GVVV heeft een belangrijke 3-2 zege geboekt op Spakenburg. Na rust maakten de Veenendaalers het zichzelf echter onnodig lastig. Kozakken Boys pakte drie belangrijke punten op bezoek bij Excelsior Maassluis en Jong Almere City liep na rust over Scheveningen heen.

Een helft lang dreigde GVVV een fikse afstraffing te gaan geven aan Spakenburg. Persoonlijke fouten deden de Blauwen uit het vissersdorp de das om tegen de tot het bot gemotiveerde Blauwen uit Veenendaal. Na een kwartier kreeg Jeremy de Graaf de uitgelezen gelegenheid om de 1-0 te maken. Tien minuten later prikte de spits zijn tweede van de middag binnen. Toen Simon Brouwer vlak voor rust de 3-0 liet aantekenen, leek het duel gespeeld. Toch bracht de ingevallen en herstelde Philip Ties direct na rust de spanning weer enigszins terug met de 3-1. De terugkeer van het belangrijke aanspeelpunt bij Spakenburg deed de ploeg duidelijk goed. Het was wederom Ties die ook de 3-2 scoorde, maar die treffer viel zo laat dat er geen tijd meer was om ook de gelijkmaker te forceren en bleef de eindstand bij 3-2 in het voordeel van de Veenendaalse Blauwen.

Eindelijk zat het Kozakken Boys eens mee op bezoek bij Excelsior Maassluis. De Werkendammers waren voor rust de bovenliggende partij en kwamen halverwege het eerste speelstuk aan de leiding via een benutte strafschop van Achmed El Azzouti. Na de pauze maakten de Tricolores jacht op de gelijkmaker, kregen ook de nodige kansen daarop, maar op het tandvlees trokken de mannen van coach Jasper de Muijnck de driepunter over de meet.

Op Houtrust rook Scheveningen juist tegen Jong Almere City kansen om belangrijke punten te sprokkelen. Voor de pauze hielden beide ploegen elkaar in evenwicht, tot de thuisploeg na een nogal zwaar bestrafte rode kaart voor Samir El Moussaoui met een man minder moest. Na rust profiteerden de Almeerse beloften optimaal. Via Stijn Meijer, Ed Francis en Anwar Bensabouh stond het halverwege het tweede speelstuk plots 0-3.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie