maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenGVVV maakt in tweede helft het verschil tegen FC Lienden, grote zege...

GVVV maakt in tweede helft het verschil tegen FC Lienden, grote zege voor IJsselmeervogels

GVVV deed zaterdagmiddag goede zaken in de strijd om de eerste plaats in de Tweede Divisie. Katwijk verspeelde dure punten in Rotterdam en de ploeg van trainer/coach Niek Oosterlee was te sterk voor FC Lienden (0-3). IJsselmeervogels won met grote cijfers van TEC (5-0).

FC Lienden – GVVV
De ploeg uit Veenendaal was over de gehele wedstrijd gezien de betere ploeg op het veld in Lienden. Pas na de rust wist GVVV dat verschil in uitdrukking te brengen in de score.  In de vierde minuut na de pauze was het Robin Mulder die de gasten op voorsprong wist te zetten (0-1). Na iets meer dan een uur spelen wist Soufiane Laghmouchi het verschil uit te bouwen tot 0-2. De eindstand werd bepaald door een zeer fraaie treffer van Jeremy de Graaf (0-3).

IJsselmeervogels – TEC
In de dertiende minuut werd de score geopend door Dylan Chiazor, dit in het voordeel van IJsselmeervogels (1-0). Nog voor de pauze liep de thuisspelende formatie weg van de tegenstander door twee doelpunten van Robbert Olijfveld (3-0). In de tweede helft van het duel wist IJsselmeervogels nog twee keer het net van de tegenstander te vinden. Yannick Cortie deed dit in de 47ste minuut en Olijfveld maakte zijn derde en de vijfde voor IJsselmeervogels in de 89ste minuut.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD