Volg ons

Eerste Divisie

GVVV kan niet stunten bij Cambuur

GVVV kan niet stunten bij Cambuur

GVVV is er niet in geslaagd om opnieuw te stunten in het bekertoernooi. Cambuur won met 3-0, al had de ploeg van Sipke Hulshoff het met name in het eerste uur niet gemakkelijk.

Afgekeurde treffer
De Leeuwarders waren logischerwijs de bovenliggende partij. Via Issa Kallon was de Friese ploeg al vroeg dichtbij een voorsprong, maar de vleugelspits raakte de paal met zijn afstandsschot. Cambuur had bij rust evengoed op voorsprong moeten staan, maar de treffer van Nigel Robertha werd afgekeurd. Aangever Marvin Peersman zou hands hebben gemaakt, maar op de beelden bleek dat niet het geval. GVVV was het meest kansrijk via oud-Cambuur-speler Jeremy de Graaf, maar echt dichtbij een treffer kwam hij niet.

Verzet gebroken
Juist op het moment dat het thuispubliek wat begon te morren en GVVV stilletjes begon te geloven in een nieuw bekersprookje, sloegen de Leeuwarders na een uur spelen alsnog toe. Kallon kwam over de linkerflank en legde af op Roberta, die opnieuw raak schoot: 1-0. Ditmaal telde de treffer wel. Ruim tien minuten later werd het duel definitief besliste na een snelle aanval van de thuisploeg, die hard werd afgerond door Matthew Steenvoorden. Daarmee was het verzet van de Veenendaalse tweededivisionist gebroken. Nadat de ingevallen Martijn Barto de paal had geraakt, mocht Ricardo Kip tien minuten voor tijd vanaf de strafschopstip de eindstand op 3-0 bepalen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie