maandag, oktober 18, 2021
HomeClubsQuick BoysGrünholz gaat hoofdtrainerschap Quick Boys combineren met functie bij ADO Den Haag

Grünholz gaat hoofdtrainerschap Quick Boys combineren met functie bij ADO Den Haag

ADO Den Haag maakte zaterdag via de officiële kanalen bekend dat Edwin Grünholz komend seizoen actief zal zijn als assistent-trainer bij de club uit de Residentie. De oefenmeester zal deze functie gaan combineren met die van hoofdtrainer van Quick Boys.

De 51-jarige Grünholz keert terug bij de club waar hij in het verleden als speler en jeugdtrainer werkzaam was. In 2019 arriveerde hij bij Quick Boys nadat hij eerder hoofdtrainer was bij onder andere Westlandia, Haaglandia en RKSV GDA.

Grünholz is een van de twee nieuwe assistenten bij ADO Den Haag. Giovanni Franken, die in het verleden onder andere werkzaam was bij Achilles Veen en bondscoach was van Aruba, is de andere. Hoofdtrainer van de club uit de Eerste Divisie blijft Ruud Brood.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD