vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagGrote aderlating voor FC Lisse: makkelijk scorende spits vertrekt in de zomer

Grote aderlating voor FC Lisse: makkelijk scorende spits vertrekt in de zomer

FC Lisse moet voor het seizoen 2021/2022 op zoek naar een nieuwe centrumspits als vervanger voor Tom Duindam. De aanvaller maakte bij de club kenbaar dat hij aan het einde van het seizoen afscheid zal nemen om op een lager niveau te gaan spelen, zo meldt de club op de officiële website.

Voor de volgers van het voetbal in de Derde Divisie zal het zeker een verrassing zijn dat de aanvaller, die succesvol is in Lisse, zelf de keuze maakt om afscheid te nemen van het topamateurvoetbal. Tegenover Voetbal247 gaf hij kort tekst en uitleg.  ,,Ik ga een niveau lager voetballen en wat meer tijd vrij maken voor andere hobby’s. Naast het voetbal vind ik meer dingen leuk, waarvoor ik meer tijd wil hebben. Daar komt het eigenlijk in het kort op neer. Het was een lastige keuze, mede doordat het gewoon erg goed ging bij Lisse”, aldus Duindam.

Duindam wist in 27 wedstrijden dertien keer het net van de tegenstander te vinden. Zijn eerste treffer voor de club maakte hij op 9 november 2019 in een uitwedstrijd tegen G.O.E.S. In 2019 maakte hij de overstap van SJC Noordwijk naar FC Lisse. In het verleden was hij onder andere actief in de jeugd van Quick Boys, ADO Den Haag en UVS Leiden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD