dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenGrim: 'Het heeft niets met Cambuur te maken, iedereen kent mijn gevoelens...

Grim: ‘Het heeft niets met Cambuur te maken, iedereen kent mijn gevoelens voor de club’

Fred Grim leek de nieuwe hoofdtrainer te worden van SC Cambuur, de oefenmeester koos echter enigszins verrassend voor de functie van assistent-trainer bij Sparta. Naar zeggen van de voormalige doelman had zijn keuze niets te maken met de club uit Leeuwarden, maar met zijn ambitie om te werken bij een vereniging in de Eredivisie. 

Keuze maken
,,Het heeft niks met Cambuur te maken, want iedereen kent mijn gevoelens voor de club. Het is het niveau van de Eredivisie dat mij trekt en ik moest een keuze maken”, aldus Grim tegenover de Leeuwarder Courant.

Sparta
Grim benadrukte dat de interesse vanuit Rotterdam geen verrassing was voor SC Cambuur. ,,De interesse van Sparta is er altijd geweest. Zo heb ik dat ook gecommuniceerd. Het was afwachten wat Dick Advocaat zou doen en of hij voor Sparta zou kiezen.”

Niet paniekerig doen
SC Cambuur moet nu op zoek naar een nieuwe kandidaat voor de functie van hoofdtrainer. Technisch manager Foeke Booy had niet verwacht dat hij verder moest zoeken omdat een akkoord met Fred Grim naar zijn gevoel zeer nabij was. ,,Dit is zeer teleurstellend. We hebben kerstavond nog gesproken en hadden de indruk dat het bijna rond was. Dit zijn dingen die je niet in de hand hebt. Fred was onze enige kandidaat en die valt nu weg. We laten het even bezinken en gaan niet paniekerig doen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD