woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersGoudhaantje Gijzen: 'Ik heb wel een neusje voor belangrijke doelpunten'

Goudhaantje Gijzen: ‘Ik heb wel een neusje voor belangrijke doelpunten’

Dyon Gijzen was zaterdag de gevierde man aan de zijde van De Treffers, dat door een doelpunt van de aanvaller in de slotfase alsnog een punt pakte tegen Excelsior Maassluis (1-1). De aanvallend ingestelde speler, die overkwam van MVV, moest starten op de reservebank maar heeft de hoop dat hij snel deel uit zal maken van het startende elftal bij zijn nieuwe club.

Neusje voor de goal
,,Ik maak de gelijkmaker, een belangrijk doelpunt natuurlijk. Ik heb wel een neusje voor de belangrijke doelpunten de laatste tijd”, aldus Gijzen na afloop van de wedstrijd tegenover de camera van Fox Sports.

Lastige wedstrijd
De Treffers had het lastig tegen het zeer compact spelende Excelsior Maassluis. ,,Ze stonden verdedigend heel compact waar heel moeilijk doorheen te spelen was. Als De Treffers zijnde moet je de bal dan goed in de ploeg houden en de juiste momenten prikken om gevaarlijk voor de goal te komen. Het was inderdaad lastig. Ze gokten op de lange bal met snelle jongens voorin. Voor ons was het ook moeilijk om er voetballend doorheen te komen dus dan moet je het vanaf de zijkanten zoeken.”

Reservebank
Een basisplaats lonkt voor de aanvallend ingestelde speler. ,,Ik denk dat ik er absoluut dichtbij zit. Ik ben met een intentie van MVV naar De Treffers gekomen. Het is nu anders voetballen, in de Jupiler League en nu de Tweede Divisie dat is gewoon even wennen. Ik denk dat ik er klaar voor ben om er vanaf het begin al bij te staan.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD