Volg ons

Derde Divisie

Goes-coach Veenstra hekelt houding FC Lienden: ‘Het was gênant’

Goes-coach Veenstra hekelt houding FC Lienden: ‘Het was gênant’

Goes neemt het vanavond in eigen huis op in de play-offs tegen FC Lienden. Het had er de afgelopen weken alle schijn van dat de Betuwse ploeg bewust aanstuurde op een confrontatie met de Zeeuwen uit de Derde Divisie Zondag. Het prikkelde coach Rogier Veenstra.

,,Zij willen tegen ons spelen. Ze hebben de wedstrijd tegen VVSB bewust laten lopen”, stelt Veenstra in de PZC. ,,Het was gewoon gênant. Daardoor ben ik er extra op gebrand te winnen.”

,,We kunnen super trots zijn op wat we bereikt hebben, maar ik neem hier geen genoegen mee. Ik wil spanning voelen. Het ligt voor de hand om te denken dat het seizoen ‘geweldig’ was, maar daar is het nu nog te vroeg voor. (..) We klappen er vol op. Door de ontwikkeling van onze speelwijze centraal te zetten, staan we waar we nu staan. Ik hoop dat onze centrale verdedigers net zoals vorige week durven in te schuiven. Dat betekent dat we veel mensen voor de bal hebben.”

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie