woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieGoes-coach Veenstra hekelt houding FC Lienden: 'Het was gênant'

Goes-coach Veenstra hekelt houding FC Lienden: ‘Het was gênant’

Goes neemt het vanavond in eigen huis op in de play-offs tegen FC Lienden. Het had er de afgelopen weken alle schijn van dat de Betuwse ploeg bewust aanstuurde op een confrontatie met de Zeeuwen uit de Derde Divisie Zondag. Het prikkelde coach Rogier Veenstra.

,,Zij willen tegen ons spelen. Ze hebben de wedstrijd tegen VVSB bewust laten lopen”, stelt Veenstra in de PZC. ,,Het was gewoon gênant. Daardoor ben ik er extra op gebrand te winnen.”

,,We kunnen super trots zijn op wat we bereikt hebben, maar ik neem hier geen genoegen mee. Ik wil spanning voelen. Het ligt voor de hand om te denken dat het seizoen ‘geweldig’ was, maar daar is het nu nog te vroeg voor. (..) We klappen er vol op. Door de ontwikkeling van onze speelwijze centraal te zetten, staan we waar we nu staan. Ik hoop dat onze centrale verdedigers net zoals vorige week durven in te schuiven. Dat betekent dat we veel mensen voor de bal hebben.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD