Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Veel goals in drie duels zonder enig belang

Veel goals in drie duels zonder enig belang

Drie duels op de slotdag van de Topklasse Zaterdag hadden geen belang meer in zich. Er werd vooral vrijuit gespeeld en dat leverde veel goals op. Barendrecht, DVS’33 en ONS Sneek pakten nog een zege mee.

Zeven goals

Barendrecht kwam al na vijf minuten op voorsprong door een afstandsschot van Joey Jongman. Daniël Esajas maakte ook al snel de 2-0, gevolgd door de derde van de middag van Tim Eekman. Melvin Zaalman deed na een uur spelen wat terug, waarna het snel ging. Bas Mourits maakte 4-1 en een minuut later was het 4-2 via Eggers. Marwin Richard bracht tegen zijn oude club de spanning terug, maar de gelijkmaker bleef uit. RVVH zakt af naar de Hoofdklasse, terwijl Barendrecht naar de Tweede Divisie gaat.

Vier keer Derde Divisie

Zowel Capelle, DVS’33, ONS Sneek als IJsselmeervogels zien elkaar volgend seizoen terug in de Derde Divisie. Een fout in de defensie van DVS werd al na drie minuten afgestraft door Wilmer Kousemaker. De thuisploeg bleef veel gevaarlijker en na een kwartier was het al 2-0 via Olaf van der Sande. Vlak voor rust deden de bezoekers wel wat terug via Maurice de Ruiter, na de onderbreking gaf hij de assist op de 2-2 van Ali Akla. Aanvoerder Mijnheer zorgde zelfs voor 2-3. In Sneek was er lang weinig te beleven. Na een doelpuntloze eerste helft kwam ONS Sneek op voorsprong via Yumé Ramos. Harvey de Boer wist na ruim een uur spelen ook een voorzet van Ramos binnen te koppen voor 2-0. Jongeling Mitchel Rood deed vier minuten voor tijd iets terug namens IJsselmeervogels, maar daar bleef het bij.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag