Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Genridge Prijor verruilt ONS Sneek voor Ajax zaterdag: ‘Een prachtige club’

Genridge Prijor verruilt ONS Sneek voor Ajax zaterdag: ‘Een prachtige club’

Genridge Prijor zal komend seizoen het shirt dragen van het amateurteam van Ajax. De aanvallend ingestelde speler, die momenteel uitkomt in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal voor ONS Sneek, maakte zijn overstap bekend tegenover Voetbal247.

Goed gesprek
Iets meer dan een maand geleden maakte Genridge samen met zijn Broer Denzel bekend dat men aan het einde van het lopende seizoen afscheid zou nemen van de voornoemde club uit Friesland. De zoektocht naar een nieuwe club eindigde voor Genridge dus in Amsterdam. ,,Er was interesse van een club uit Engeland en dus van Ajax. Ik vind Ajax een prachtige club waar ik de mogelijkheid krijg om mezelf verder te ontwikkelen. Het is voor mij dichtbij mijn huis en het gesprek dat ik daar voerde gaf mij erg veel vertrouwen in de toekomst waardoor ik besloot om voor deze club te kiezen”, aldus Prijor tegenover Voetbal247.

Loopbaan
Genridge Prijor (24) maakte op 20 september 2014 zijn debuut in het professionele voetbal. Destijds maakte hij zijn eerste minuten in de Eerste Divisie in dienst van FC Volendam. In totaal speelde hij elf wedstrijden voor laatstgenoemde vereniging. Verder kwam hij nog uit voor FC Lisse.

Zoektocht tweelingbroer
De tweelingbroer van Genridge, middenvelder Denzel Prijor is nog altijd op zoek naar een nieuwe club. Hij kwam tot acht wedstrijden in het eerste elftal van FC Volendam en droeg in het verleden het shirt van onder andere Papendorp (Magreb’90) en FC Lisse.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag