vrijdag, januari 21, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagGemert met opgeheven hoofd uit bekertoernooi na nederlaag bij ADO Den Haag

Gemert met opgeheven hoofd uit bekertoernooi na nederlaag bij ADO Den Haag

Gemert kan met opgeheven hoofd het bekertoernooi verlaten. De derdedivisionist wist het ADO Den Haag een uur lang meer dan lastig te maken. Het duel eindigde uiteindelijk in 4-2.

Sterker nog, tot ruim een uur spelen moest ADO vrezen dat het in het eigen stadion zou worden afgeschminkt door de mannen van Reinald Boeren. Willem den Dekker bezorgde ADO hoofdbrekens door zeven minuten voor rust brutaal de 0-1 te maken. Helaas voor Gemert maakte Eljero Elia vlak voor de pauze gelijk: 1-1.

Na de thee was het opnieuw Den Dekker die Gemert deed geloven in een stunt. Helaas voor alles wat zwart-wit liefheeft scoorde Cain Seedorf een paar minuten later de gelijkmaker. Voormalig Scheveningen- en IJsselmeervogels-spits Thomas Verheijdt zorgde met de 3-2 en 4-2 voor de bevrijding voor de thuisploeg. Dat nam echter niet weg dat Gemert het ADO zeer lastig heeft gemaakt en moe maar voldaan het bekertoernooi verlaat.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS