Volg ons

Eerste Divisie

Geen winnaar bij eerste confrontatie tussen SC Cambuur en Almere City

Geen winnaar bij eerste confrontatie tussen SC Cambuur en Almere City

SC Cambuur is er niet in geslaagd om het verschil te maken in de thuiswedstrijd tegen Almere City. De ploeg uit Leeuwarden kwam twee keer op achterstand, maar het wist toch af te sluiten met een puntendeling (2-2).

Reservedoelman
In de zestiende minuut kwam Almere City op voorsprong door een doelpunt van Anwar Bensabouh. Zijn schot van afstand werd niet goed beoordeeld door doelman Pieter Bos die onder de lat stond vanwege een blessure van eerste keeper Xavier Mous (0-1). Nog voor de pauze kwam SC Cambuur op gelijke hoogte. Doelman Agil Etemadi wist een kopbal van Matthew Steenvoorden nog uit zijn doel te houden, maar vervolgens stond Emmanuel Mbende op de juiste plaats om toch de 1-1 binnen te werken.

Gelijkspel
Na de pauze kwam Almere City weer aan de leiding, na een goed uitgespeelde aanval was het Stijn Meijer die het net van de tegenstander wist te vinden (1-2). SC Cambuur wist alsnog een gelijkspel binnen te slepen door een treffer van Andrejs Ciganiks (2-2).

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

× Mijn veilige donatie
Periode
Bedrag
Ander bedrag
Persoonlijke info
Ik doneer anoniem


Powered by Whydonate

Meer over Eerste Divisie