Volg ons

Tweede Divisie

Geen doelpunten in degradatiekraker tussen FC Lienden en VVSB

Geen doelpunten in degradatiekraker tussen FC Lienden en VVSB

VVSB is er zondagmiddag niet in geslaagd om goede zaken te doen in de strijd tegen degradatie uit de Tweede Divisie. De ploeg van trainer/coach Eric Meijers kwam tegen concurrent FC Lienden niet verder dan een puntendeling (0-0).

Debutanten
De selectie van FC Lienden had een metamorfose ondergaan nadat sponsoren in december hadden aangegeven niet verder te willen bij de club. Trainer/coach Hans van der Haar wenste echter de handdoek niet in de ring te gooien en zocht nieuwe geldschieters om een vervolg te kunnen geven aan dit seizoen. De thuisploeg begon met meerdere nieuwelingen aan het treffen met VVSB, maar het wist toch stand te houden. Er waren onder andere basisplaatsen gereserveerd voor Noah Barendse, Abdel Metalsi, Luis Pedro, Clarence Hasselbaink en Vlatko Lazic.

Geannuleerde treffer
VVSB leek een kwartier voor het einde van de officiële speeltijd de winst te pakken. De treffer van Lloyd van der Wilden werd echter afgekeurd vanwege buitenspel. Door de puntendeling blijft VVSB de nummer achttien van de Tweede Divisie.

Advertentie
Advertentie

Meer over Tweede Divisie