Volg ons

Tweede Divisie

Geblesseerde Ruud Boymans levert contract in bij Quick Boys

Geblesseerde Ruud Boymans levert contract in bij Quick Boys

Ruud Boymans heeft zijn contract bij Quick Boys ingeleverd. De oud-prof is opnieuw geblesseerd geraakt en wacht een lange revalidatie.

Boymans tekende deze zomer op Nieuw Zuid, nadat hij vorig seizoen voor Almere City FC uitkwam na een lange revalidatie. ,,Helaas heeft Ruud in de tweede week van de voorbereiding een blessure aan zijn knie opgelopen,” vertelt bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff op de clubsite. ,,Helaas blijkt de schade dermate ernstig dat Ruud voor zichzelf de moeilijke maar nagenoeg onvermijdelijke beslissing heeft moeten nemen om ermee te stoppen. Dat vinden wij natuurlijk heel jammer, met name voor Ruud zelf. Uiteraard respecteren wij zijn beslissing volledig.”

Boymans: ,,Met pijn in mijn voetbalhart heb ik de knoop moeten doorhakken. Na drie jaar revalideren hoopte ik m’n comeback te maken, maar deze blessure blijkt de nekslag. Weer een onzeker en lang revalidatietraject ingaan met in het achterhoofd de wetenschap dat de kans op herstel twijfelachtig is, dat trek ik niet meer.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie