maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGall open voor langer verblijf: 'Karakter en stijl past bij Spakenburg'

Gall open voor langer verblijf: ‘Karakter en stijl past bij Spakenburg’

Joop Gall is twee duels onderweg met Spakenburg en door een nederlaag bij AFC en een gelijkspel tegen GVVV is lijfsbehoud in de Tweede Divisie nog allerminst zeker. Gesproken over een langer verblijf op De Westmaat is er nog niet, wel staat de interim-trainer er voor open.

Wel om de tafel willen

“Nee, zo ver wil ik nog niet kijken. Al heb ik wel begrepen dat de club bij handhaving graag om de tafel zou willen”, zegt Gall in De Bunschoter. Ondanks dat het al begin april is, heeft Spakenburg nog geen nieuwe trainer voor het volgend seizoen vastgelegd. Gall is zelf de derde man die voor de groep staat na Hans van de Haar en Arnold Klein, die geassisteerd werd door de inmiddels alweer vertrokken Tijs Schippers.

Gepaard gaan met winnen

Mocht Spakenburg met Gall in gesprek gaan, dan is er een grote kans dat er een akkoord wordt bereikt. “Mijn karakter en mijn stijl passen wel bij een hoop mensen die ik hier in de kantine tegenkom. We hebben allemaal dezelfde passie. En dat spreekt mij ongelooflijk aan. Maar dat moet wel gepaard gaan met winnen. Niets mag hier, maar het moet.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD