dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGall: 'Ook in eventuele Derde Divisie open voor verlenging bij Spakenburg'

Gall: ‘Ook in eventuele Derde Divisie open voor verlenging bij Spakenburg’

Algemeen wordt aangenomen dat het niet alleen erop of eronder is voor Spakenburg, maar ook voor trainer Joop Gall. Indien de Blauwen erin slagen zich te handhaven in de Tweede Divisie, dan lijkt de weg open te liggen voor Gall een nieuw contract te kunnen tekenen op de Westmaat. Toch liet de Muntendammer zich zaterdag ontvallen ook in de Derde Divisie eventueel niet bij voorbaat de deur te sluiten voor een langer verblijf als trainer van Spakenburg.

Voor trainers ook interessant

“Spakenburg is een ambitieuze club die nu in nood verkeert”, stelt Gall. “Vooropgesteld is het nu zaak om alle energie in het behoud van de club in deze klasse te stoppen. Maar nu de piramide is geopend met de mogelijkheid om te promoveren wordt het voor trainers ook interessant. Als het dan onverhoopt vanuit de Derde Divisie moet gaan, waar ik nu niet aan wil denken omdat we alles nog in eigen hand hebben, en er zou een goed plan liggen om de kwaliteiten weer in balans te krijgen, dan zeg ik daar niet bij voorbaat nee tegen.”

Volg mijn hart

Gall geeft overigens wel aan meerdere ijzers in het vuur te hebben: “Maar ik ben een liefhebber en volg mijn hart.” De coach beseft wel dat Spakenburg flink aan de bak zal moeten om zich te handhaven: “De realiteit is dat we te maken hebben met een team dat aangeslagen is door het seizoen. We treffen in de nacompetitie echter clubs die in goede doen zijn, omdat ze zich vanwege hun prestaties hebben geplaatst voor deze wedstrijden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD