vrijdag, oktober 22, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieG.V.V.V. kan enkele weken niet beschikken over aanvoerder Adnane

G.V.V.V. kan enkele weken niet beschikken over aanvoerder Adnane

Het sportief in zwaar weer verkerende G.V.V.V. moet wederom een tik incasseren nu duidelijk geworden is dat Taoufik Adnane de komende weken niet inzetbaar zal zijn. RTV Utrecht meldt dat hij een scheurtje in zijn hamstring opgelopen heeft.

Zaterdag in de uitwedstrijd tegen Spakenburg moest Adnane vroegtijdig het speelveld verlaten vanwege blessureleed. Vrijdag werd onderzoek verricht naar de kwetsuur en toen bleek het geen scheur in de spier te zijn maar in de pees. Het herstel zal tussen de twee en vier weken in beslag nemen.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD