woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFortuna-talent Schuurs heeft geen voorkeur voor Ajax of PSV

Fortuna-talent Schuurs heeft geen voorkeur voor Ajax of PSV

Perr Schuurs heeft geen uitgesproken voorkeur nu zowel Ajax als PSV zeer geïnteresseerd in hem zijn. Ondanks de belangstelling besloot de talentvolle verdediger dit seizoen nog bij Fortuna Sittard te blijven.

Posters
Gevraagd naar de interesse van Ajax en PSV, stelt Schuurs in gesprek met ELF Voetbal: ,,Ik houd van mooi voetbal. Of het dan wordt gespeeld door Ajax of PSV, dat maakt me niet uit. Ook tussen Real Madrid of FC Barcelona heb ik geen voorkeur. Ik had posters op mijn kamer van spelers van diverse clubs. Maar de meeste toch gewoon van Fortuna Sittard hoor, haha.”

Beloftenteam
Al erkent de 17-jarige mandekker wel gestreeld te zijn door de interesse die er deze zomer voor hem was: ,,Natuurlijk ben ik vereerd door de interesse, maar ik wilde niet weg. Bij Fortuna Sittard blijven is het beste voor mijn ontwikkeling. Hier kan ik me volledig richten op het voetbal en hoef ik me niet aan te passen aan een nieuwe omgeving.” Wat bovendien ook meespeelde is dat Ajax en PSV voor hem in eerste instantie een plek in gedachten hadden in hun beloftenteam: ,,Ik zou daar moeten aansluiten bij het Jong-team, terwijl ik hier dagelijks met oudere spelers train, waardoor ik fysiek sterker word.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD