donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagFonville na zege met USV Hercules op GVVV: 'Wij hebben een hele...

Fonville na zege met USV Hercules op GVVV: ‘Wij hebben een hele jonge, maar gretige groep’

USV Hercules maakte zaterdag een ijzersterke indruk in de oefenwedstrijd die het speelde op het eigen sportpark tegen GVVV (3-1). Vooral het spitsenduo Tijani Noslin en Tyrone Fonville maakten het de defensie van de ploeg uit de Tweede Divisie erg lastig. Laatstgenoemde aanvaller is van mening dat de intact gebleven selectie van de Utrechtse formatie een groot voordeel is en dat het een mooi seizoen kan worden indien de ploeg de vorm van zaterdag voort kan zetten.

Selectie intact
Een gewonnen oefenwedstrijd in de aanloop naar een nieuw seizoen zegt natuurlijk niet alles, het kan echter wel een goed teken zijn voor de nabije toekomst. ,, Het was een mooie krachtmeting om te zien hoe wij er op dit moment voor staan. We speelden goed voetbal, dit kwam mede doordat wij elkaar steeds beter coachen. Als je naar de opstelling keek van deze wedstrijd tegen GVVV was er maar één nieuwe speler in de ploeg als je dat vergelijkt met het vorige seizoen en dat was Ralph Hovestad. De rest van het elftal was er vorig seizoen ook al bij. Ik denk zeker dat dit belangrijk was en van groot belang voor het spel dat wij konden laten zien. Eerder was het vaak zo dat er veel nieuwe jongens kwamen aan het begin van een seizoen. Doordat wij redelijk intact gebleven zijn kunnen wij nu voortborduren en is het niet nodig om weer op nul te beginnen”, aldus Fonville tegenover Voetbal247.

Doelstelling
Een overwinning tegen een ploeg uit de Tweede Divisie maakt vanzelfsprekend indruk, maar aan een echte doelstelling voor komend seizoen wil Fonville zich nog niet wagen. ,,Wij hebben geen doelstelling besproken maar als wij op deze weg door kunnen gaan dan kan het een leuk seizoen worden. Wij hebben een hele jonge, maar zeer gretige groep. Ik hoop dat wij er in slagen om constanter te blijven dan vorig seizoen het geval was en dat als we eens slechter spelen wij dan ook nog in staat zullen zijn om wedstrijden te kunnen winnen.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD