Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

FC Rijnvogels ziet talentvolle aanvaller vertrekken naar Ter Leede

FC Rijnvogels ziet talentvolle aanvaller vertrekken naar Ter Leede

Ter Leede maakte woensdag via de officiële kanalen bekend dat Yassin Kaabouni komend seizoen het shirt zal dragen van de club. De aanvaller komt over van hoofdklasser FC Rijnvogels.

Kaabouni (21) was voor zijn periode bij FC Rijnvogels actief voor Quick Boys. Bij laatstgenoemde club speelde hij wedstrijden in de jeugd en in het tweede elftal. De aanvaller is nieuweling nummer acht bij Ter Leede. Eerder wist de club al een akkoord te bereiken met Feyo Glim (De Dijk), Mike van den Steenhoven (AFC), Luc de Kruijs (Sparta Rotterdam, per direct), Tomas Arroyo (VVSB), Mike Bekooij (FC Boshuizen), Thijs Haarman (Koninklijke HFC) en Lulinho Martins (VVSB).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag