dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsFC LisseFC Lisse-aanvoerder Vermeulen: 'Geknokt tot het einde, jammer genoeg geen puntje'

FC Lisse-aanvoerder Vermeulen: ‘Geknokt tot het einde, jammer genoeg geen puntje’

FC Lisse ging zaterdagmiddag op het eigen sportpark onderuit tegen Katwijk (1-2). Aanvoerder Rik Vermeulen was vanzelfsprekend ontevreden met het behaalde resultaat, maar benadrukte dat de ploeg er alles aan had gedaan om een goed resultaat te behalen tegen de lijstaanvoerder van de Tweede Divisie. 

De nul houden
De geplande strijdwijze van FC Lisse was in eerste instantie bedoeld om een tegentreffer te voorkomen. ,,Wij proberen gewoon zo lang mogelijk de nul te houden, maar dat mislukt de eerste helft. Dan kom je toch met 0-1 achter en probeer je die zo lang mogelijk vast te houden. Uiteindelijk maak je dan toch wel een terecht doelpunt en ik wil die laatste bal wel eens zien die hij buitenspel geeft. Volgens mij die jongen precies niet en dan was de stunt compleet geweest”, aldus Vermeulen tegenover de camera van Fox Sports.

Katwijk beter
Hoewel de aanvoerder van FC Lisse het gevoel had dat er mogelijk iets meer in had gezeten dan een nipte nederlaag sprak hij wel over een terechte zege van de uitspelende ploeg. ,,Natuurlijk was Katwijk beter, maar wat ik zeg dat is een topteam. Als wij op zich goed verdedigen en zij na een half uur even de draad kwijt zijn, totdat opeens die goal valt. Dan is het gewoon dat we geknokt hebben tot het eind en jammer genoeg geen puntje. “

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD