woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieFC Lienden versterkt zich met linksback Elders

FC Lienden versterkt zich met linksback Elders

Kenny Elders speelt vanaf het aankomende seizoen in het shirt van FC Lienden. De club uit de Tweede Divisie legde de linksback, die afgelopen seizoen voor Achilles’29 uitkwam, donderdag vast.

Betaald voetbal

Kenny Elders doorliep de jeugdopleiding bij NEC, maar maakte in 2016 de overstap naar Achilles’29 om hier ervaring op te doen in het betaalde voetbal. Afgelopen seizoen degradeerde hij echter met Achilles uit de Jupiler League. Elders had nog een contract in Groesbeek, maar door de degradatie trad een clausule in werking, waardoor de 22-jarige voetballer transfervrij kon vertrekken bij zijn club. “Ik hoop actief te blijven in het betaald voetbal. Een buitenlands avontuur? Dat heeft voorlopig niet mijn voorkeur. Ik heb nog genoeg te leren in Nederland”, zei Elders in mei over zijn vertrek tegenover De Gelderlander.

FC Lienden

Het is Elders uiteindelijk dus niet gelukt om een club in het betaalde voetbal te vinden. Toen FC Lienden vervolgens de mogelijkheid bood om in het team van Hans Kraay jr. te spelen hapte hij toe. Elders is alweer de zoveelste aanwinst van FC Lienden voor het nieuwe seizoen. Kraay gaat aan de slag met bijna een volledig nieuwe selectie. De afgelopen weken werden er liefst dertien nieuwe spelers vastgelegd. Daarvan is Elders voorlopig de laatste.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD