Volg ons
Kenny Elders

Tweede Divisie

FC Lienden versterkt zich met linksback Elders

FC Lienden versterkt zich met linksback Elders

Kenny Elders speelt vanaf het aankomende seizoen in het shirt van FC Lienden. De club uit de Tweede Divisie legde de linksback, die afgelopen seizoen voor Achilles’29 uitkwam, donderdag vast.

Betaald voetbal

Kenny Elders doorliep de jeugdopleiding bij NEC, maar maakte in 2016 de overstap naar Achilles’29 om hier ervaring op te doen in het betaalde voetbal. Afgelopen seizoen degradeerde hij echter met Achilles uit de Jupiler League. Elders had nog een contract in Groesbeek, maar door de degradatie trad een clausule in werking, waardoor de 22-jarige voetballer transfervrij kon vertrekken bij zijn club. “Ik hoop actief te blijven in het betaald voetbal. Een buitenlands avontuur? Dat heeft voorlopig niet mijn voorkeur. Ik heb nog genoeg te leren in Nederland”, zei Elders in mei over zijn vertrek tegenover De Gelderlander.

FC Lienden

Het is Elders uiteindelijk dus niet gelukt om een club in het betaalde voetbal te vinden. Toen FC Lienden vervolgens de mogelijkheid bood om in het team van Hans Kraay jr. te spelen hapte hij toe. Elders is alweer de zoveelste aanwinst van FC Lienden voor het nieuwe seizoen. Kraay gaat aan de slag met bijna een volledig nieuwe selectie. De afgelopen weken werden er liefst dertien nieuwe spelers vastgelegd. Daarvan is Elders voorlopig de laatste.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie