Volg ons

FC Lienden

FC Lienden-spits Jawad Bellahsan topscorer voorbereiding

FC Lienden-spits Jawad Bellahsan topscorer voorbereiding

Jawad Bellahsan mag zich de ongekroonde koning van de voorbereiding noemen. De aanvaller van FC Lienden, deze zomer overgekomen van Magreb ’90, maakte de meeste doelpunten van alle spelers in de Tweede Divisie tijdens de warming up op het nieuwe seizoen. De nieuwkomer bij de Betuwse club wist acht keer het net te vinden.

Doelpuntenregen
FC Lienden scoorde er sowieso lustig op los, mede dankzij enkele oefenduels tegen lager spelende teams. Daardoor vinden we ook Nick Hak en Frank Wiafe terug in de top van het klassement dat door Karel de Rooij is bijgehouden. Zij scoorden net als Achilles ’29-spits Niek Versteegen zeven keer.

Giganten
Vlak daaronder volgen Cedric Badjeck (De Treffers), Rens van Benthem (HHC Hardenberg), Danny van den Meiracker (FC Lienden) en Berry Powel (IJsselmeervogels). Zij scoorden ieder vijf keer.

Bekijk hieronder het overzicht:

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over FC Lienden