dinsdag, 27 februari 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagFC Lienden haalt drietal van Magreb'90, FC Dordrecht en FC Utrecht

FC Lienden haalt drietal van Magreb’90, FC Dordrecht en FC Utrecht

FC Lienden heeft drie spelers weten te presenteren. Jawad Bellawsan maakt de overstap van Magreb’90 en van hem wordt veel verwacht. De aanvaller moet namelijk Abderrahim Loukili zien te vergeten. Ook komen er twee spelers uit het betaalde voetbal richting De Abdijhof.

De Tovenaar

De 25-jarige Bellawsan speelt drie seizoenen voor Magreb’90, de geboren Rotterdammer kwam daarvoor uit voor onder meer Spartaan’20. FC Lienden presenteert hem als ‘de tovenaar’ die in de voetsporen moet treden van Loukili. Daarnaast zijn er twee jongelingen uit de regio vastgelegd: Jesse van Baal en Nick Hak.

FC Utrecht

De twintigjarige Hak speelde in de jeugd van FC Utrecht, om dit seizoen aan de slag te gaan bij FC Dordrecht. De aanvaller speelde twaalf wedstrijden, waarvan slechts één als basisspeler. Zijn contract werd dan ook niet verlengd. Van Baal is nog één jaar jonger en speelde de afgelopen jaren eveneens voor FC Utrecht. In de jeugd kwam hij net zoals Hak uit voor MEC’07 in Maurik. Allebei de spelers zijn voor twee jaar gecontracteerd. Eerder legde FC Lienden de nieuwkomers Nathan Bijl (usv Hercules), Loed Keizer (usv Hercules) en Nick Stienstra (RKHVV) vast voor komend seizoen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD