Volg ons
Nick Hak FC Lienden

Derde Divisie Zondag

FC Lienden haalt drietal van Magreb’90, FC Dordrecht en FC Utrecht

FC Lienden haalt drietal van Magreb’90, FC Dordrecht en FC Utrecht

FC Lienden heeft drie spelers weten te presenteren. Jawad Bellawsan maakt de overstap van Magreb’90 en van hem wordt veel verwacht. De aanvaller moet namelijk Abderrahim Loukili zien te vergeten. Ook komen er twee spelers uit het betaalde voetbal richting De Abdijhof.

De Tovenaar

De 25-jarige Bellawsan speelt drie seizoenen voor Magreb’90, de geboren Rotterdammer kwam daarvoor uit voor onder meer Spartaan’20. FC Lienden presenteert hem als ‘de tovenaar’ die in de voetsporen moet treden van Loukili. Daarnaast zijn er twee jongelingen uit de regio vastgelegd: Jesse van Baal en Nick Hak.

FC Utrecht

De twintigjarige Hak speelde in de jeugd van FC Utrecht, om dit seizoen aan de slag te gaan bij FC Dordrecht. De aanvaller speelde twaalf wedstrijden, waarvan slechts één als basisspeler. Zijn contract werd dan ook niet verlengd. Van Baal is nog één jaar jonger en speelde de afgelopen jaren eveneens voor FC Utrecht. In de jeugd kwam hij net zoals Hak uit voor MEC’07 in Maurik. Allebei de spelers zijn voor twee jaar gecontracteerd. Eerder legde FC Lienden de nieuwkomers Nathan Bijl (usv Hercules), Loed Keizer (usv Hercules) en Nick Stienstra (RKHVV) vast voor komend seizoen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag