Volg ons

Tweede Divisie

FC Lienden-aanvoerder Milad Intezar: ‘Wij gaan dit jaar weer tegen degradatie voetballen’

FC Lienden-aanvoerder Milad Intezar: ‘Wij gaan dit jaar weer tegen degradatie voetballen’

FC Lienden verloor zondag met 2-4 van Jong Vitesse, maar als de jonge Arnhemmers iets secuurder waren geweest, had de uitslag veel hoger kunnen uitvallen.

,,Dat het ‘maar’ 2-4 is geworden, hadden we volledig aan onze doelman Jan Schimmel en Jong Vitesse te danken. Ze hebben ons gespaard. Die gasten hadden er wel tien kunnen maken”, stelt Lienden-aanvoerder Milad Intezar in De Gelderlander. ,,Wij lijken zelf wel een beloftenploeg. De ene week is het goed, de andere helemaal niets. Zoals nu. Er moet echt meer pit in bij ons. We laten ons overal op het veld aftroeven. We gaan dit jaar weer tegen degradatie voetballen. Zoveel is inmiddels wel duidelijk.”

Intezar vervolgt: ,,Qua stand valt het nog wel mee, maar wat wij aan het doen waren, was allemaal niet best. Die doelpunten van ons vallen ook met het nodige geluk, hoor. Het is zo ontzettend wisselvallig bij ons. De ene week is het een acht, dan weer een vijf. Wat het is? Als ik dat wist…”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie