Volg ons

Eerste Divisie

FC Dordrecht-fans balen van Volendamse burgemeester

FC Dordrecht-fans balen van Volendamse burgemeester

Fans van FC Dordrecht zijn teleurgesteld in burgemeester Lieke Sievers, omdat zij aanstaande vrijdag pas om 19 uur het vissersdorp mogen betreden.

Palinkje
,,Een palinkje kopen op de dijk is er dus niet meer bij, net als uit eten gaan voor de wedstrijd. Terwijl het juist zo heerlijk is om een middagje sfeer te proeven in de stad waar jouw cluppie speelt. Het was jaren een gezellig uitje en nu ineens niet meer”, beklaagt FC Dordrecht-supporter Jim van Hal zich in het AD. ,,Vorige week speelde Fortuna Sittard in Volendam. Die supporters mochten er wel om 17.00 uur zijn. Waarom wij niet? Ik kan me niet heugen dat er iets is gebeurd.”

Geen contact

De burgemeester zegt via een woordvoerder dat de schuld bij FC Dordrecht ligt: ,,We hebben FC Dordrecht tot twee keer toe uitgenodigd voor overleg over de wedstrijd, maar er is geen contact met ons opgenomen. Daardoor kon de burgemeester geen ander besluit nemen.” De veiligheidscoördinator van Dordt ontkent die lezing.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie