dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Den Bosch-trainer Van der Ven baalt: 'Flauwekul dat die penalty opnieuw...

FC Den Bosch-trainer Van der Ven baalt: ‘Flauwekul dat die penalty opnieuw genomen mag worden’

Erik van der Ven leek vrijdagavond met zijn ploeg FC Den Bosch de eerste overwinning van het seizoen te pakken toen zijn doelman Wouter van der Steen in de blessuretijd de strafschop wist te stoppen van Branco van der Boomen. Tot ontsteltenis van de trainer kreeg FC Eindhoven de kans om nogmaals de penalty te nemen vanwege te vroeg inlopen van de doelman. Dit buitenkansje werd wel uitgepakt waardoor de thuisploeg genoegen moest nemen met een puntendeling (1-1).

Flauwekul
Direct na de wedstrijd maakte de oefenmeester een rustige indruk, maar zijn boosheid was er wel degelijk ten aanzien van de beslissing van het arbitrale trio. ,,Ik vind dat die penalty gewoon goed gestopt wordt door Wouter en dat we daardoor in de wedstrijd blijven en dat we die overwinning over de streep trekken. Dan vind ik het flauwekul dat die opnieuw genomen mag worden. Je ziet het in het voetbal nauwelijks, de assistent-scheidsrechter gaf aan dat Wouter iets te snel van zijn lijn was, maar goed ik moet het terug zien. Ik kan hier nu wel iets zeggen, maar ik moet het eerst terugzien”, aldus Van der Ven tegenover de camera van FOX Sports.

Prima wedstrijd
De trainer/coach was van mening dat FC Den Bosch recht had op meer dan één punt tegen FC Eindhoven.,,Ik vind dat wij een prima wedstrijd hebben gespeeld, goed in de organisatie stonden en iedereen hun basisafspraken goed na kwam. Dat er veel passie in zat en in de loop van de tweede helft kom je dan op voorsprong. Dan is het jammer dat je die 2-0 niet maakt want daar hadden we wel de kansen voor. Dan weet je op het einde dat ze een spits in gaan brengen. We hebben er voor gekozen om er een centrale verdediger bij te zetten. Dan is het doodzonde dat we op het einde zo punten verspelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD