dinsdag, maart 2, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Excelsior'31 haalt aanvallende versterking weg bij competitiegenoot uit Zeeland

Excelsior’31 haalt aanvallende versterking weg bij competitiegenoot uit Zeeland

Siebe Schets zal vanaf de zomer van 2021 het shirt dragen van Excelsior’31. De vereniging uit Rijssen maakte de komst van de aanvaller van G.O.E.S. bekend via de officiële kanalen.

- Advertentie -

De 23-jarige aanwinst plaatste zijn eerste stappen op het voetbalveld van SV Walcheren, daarna maakte hij de stap naar JVOZ waar hij ontdekt werd door Feyenoord. Daarna was hij onder andere actief voor FC Twente, Go Ahead Eagles, FC Dordrecht en Kozakken Boys. In de zomer van 2020 maakte hij voor de eerste keer zijn opwachting bij G.O.E.S.

Op de website van Excelsior’31 gaf Schets tekst en uitleg over zijn keuze om zijn loopbaan te vervolgen bij de club uit Rijssen. ,,Sinds kort woon ik in Denekamp en ik heb een baan gevonden in Hengelo. Mede doordat mijn vriendin uit Enschede komt en ik veel vrienden heb hier in de buurt, was de keuze om terug te gaan naar het oosten niet zo moeilijk. Ik wil nog steeds op een zo hoog mogelijk niveau voetballen en ik ben blij dat ik die kans krijg bij Excelsior’31 in de Derde Divisie.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES