Volg ons

Tweede Divisie

Excelsior Maassluis ziet aanwinst Lovette Felicia alweer vertrekken

Excelsior Maassluis ziet aanwinst Lovette Felicia alweer vertrekken

Excelsior Maassluis heeft weinig plezier beleefd aan Lovette Felicia. De 24-jarige aanvaller tekent een contract op het derde niveau van Zweden.

Felicia gaat spelen voor IF Karlstad Fotboll. ,,Felicia, die begin april werd gepresenteerd als nieuwe aanwinst van de ploeg van hoofdtrainer Dogan Corneille, maakt gebruik van een clausule in het contract en zal zodoende komend seizoen uitkomen op het derde niveau van Zweden”, schrijven de Tricolores op de clubsite. ,,Excelsior Maassluis betreurt dat het al in de eerste trainingsweek van het nieuwe seizoen afscheid moet nemen van een speler, maar wenst Lovette veel succes met zijn avontuur in Scandinavië.”

Excelsior M raakt naast Felicia mogelijk nog een andere aanwinst kwijt. Ook Gabri Urbanus beproeft zijn geluk mogelijk in Zweden. Daarnaast is vaste waarde Sekou Sylla op proef bij Helmond Sport in de hoop een contract te verdienen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie