maandag, oktober 25, 2021
HomeClubsExcelsior MaassluisExcelsior Maassluis versterkt zich met ADO Den Haag-talent

Excelsior Maassluis versterkt zich met ADO Den Haag-talent

Daags na het bekendworden dat Sekou Sylla definitief volgend seizoen niet meer voor Excelsior Maassluis speelt, hebben de Tricolores zelf ook een aanwinst te verwelkomen. Bram Wennekers komt over van ADO Den Haag, waar hij uitkwam in het Onder 21-team.

Wennekers wordt door Excelsior M omschreven als een 20-jarige ‘multifunctionele aanvaller’. ,,Door een hardnekkige blessure stond Wennekers lange tijd buitenspel, maar is hij nu weer helemaal fit en heeft hij inmiddels ook al weer enkele oefenwedstrijden in de benen”, toont de club uit Maassluis zich enthousiast.

,,De overstap van Wennekers naar Excelsior Maassluis kwam tot stand via goed overleg tussen beide clubs. Bij de Tricolores krijgt de aanvaller de kans om zich op een prima niveau verder te ontwikkelen in zijn nog prille voetbalcarrière. Aan het einde van het seizoen zal uiteindelijk gekeken worden waar de toekomst van de rechtspoot ligt.”

Foto: Excelsior Maassluis

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD