vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagEVV legt drie defensieve sterkhouders langer vast

EVV legt drie defensieve sterkhouders langer vast

EVV heeft drie belangrijke krachten langer aan zich weten te binden. Het gaat om doelman Michel Vercruysse en verdedigers Joep op den Kam en Rick Geenen. Ze spelen allemaal al enkele jaren voor de zondagclub uit Echt. Hij kwam in de Topklasse Zondag tot 152 wedstrijden. Daarin pakte hij echter wel negen keer geel en vier keer rood, een fors aantal voor een keeper.

Opvallend veel kaarten

De inmiddels 36-jarige Vercruysse speelt al acht jaar bij EVV. De Belg was vorige jaar de beste keeper van  de  Topklasse Zondag er was voor Vercruyyse veel belangstelling van andere clubs. De Belg besloot uiteindelijk toch om in Echt te blijven. Hij kwam in de Topklasse Zondag tot 152 wedstrijden. Daarin pakte hij echter wel negen keer geel en vier keer rood, een fors aantal voor een keeper.

Verdediger als clubtopscorer

De 31-jarige Op den Kamp kwam ook al in 2009 naar EVV en werd al snel aanvoerder. Vorig seizoen zat hij lang aan de kant door een knieblessure, maar in de huidige campagne werd hij als verdediger zelfs clubtopscorer met vier goals. In totaal speelde hij 139 duels in de Topklasse Zondag. Geenen heeft een lange profcarrière achter de rug bij Fortuna Sittard, het Duitse Hans Rostock en MVV. De afgelopen twee seizoenen speelde hij 49 duels voor EVV en scoorde één keer. Er was voor hem veel interesse, waaronder van De Treffers. Uiteindelijk besloot ook hij in Echt te blijven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD