zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieEric Meijers sportief na degradatie VVSB: 'Quick Boys terecht door'

Eric Meijers sportief na degradatie VVSB: ‘Quick Boys terecht door’

Zo emotioneel als we Eric Meijers kennen uit de documentaire over Achilles ’29, zo realistisch en sportief stond hij na de degradatie van VVSB Omroep West te woord.

,,Alle credits voor Quick Boys, zij zijn over twee wedstrijden terecht door”, constateerde Meijers als een waardig sportman. ,,Wij hadden niet meer het niveau van de wedstrijden tegen Hoek. Je moet altijd pieken op het laatste moment en wij hebben twee wedstrijden te vroeg gepiekt. De wedstrijden tegen Hoek hebben veel kracht gekost en wij waren in twee wedstrijden tegen Quick Boys de onderliggende partij. Maar dat blijft het sneu dat je in de tweede helft van de verlenging zo’n schlemielige goal tegen krijgt. Aanvallend hebben we tegen Quick Boys in twee wedstrijden weinig laten zien.”

De VVSB-coach hoopte tevergeefs op strafschoppen: ,,Ik heb een geweldige Ruben Valk gezien en ik had stille hoop dat hij ons met penalty’s in de Tweede Divisie zou houden. Het blijkt maar weer dat als je speelt om erin te blijven dat dat vele malen moeilijker is dan promoveren. Daar zijn Excelsior, De Graafschap, FC Lienden en helaas VVSB de dupe van”, besluit hij tegenover Omroep West.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD